Històric

X CURSA I CAMINADA POPULAR

El proper 17 de setembre el Club Fondistes Rapitencs amb la col·laboració de la regidoria d'Esports han organitzat la X CURSA I CAMINADA POPULAR a la nostra localitat. Aquesta prova es relaitzarà amb sortida i arribada a la piscina municipal i el recorregut serà per zona urgana. L'inscripció és totalment gratuïta i oberta a tothom i s'ha de fer mitjançant la web del club fondistes rapitencs a partir de l'agost.

XXV TROFEU REIALCIUTAT DE SANT CARLES DE LA RAPITA

El CLUB GIMNASTIC RAPITENC amb la col·laboració de la Regidoria d'Esports han organitzat per al proper 17 de juny de 2017 el XXV TROFEU REIAL CIUTAT DE SANT CARLES DE LA RAPITA de gimnàstica rítmica al pavelló poliesportiu de la nostra localitat. Està prevista la participació de clubs d'arreu de Catalunya i Andorra amb més de 200 gimnastes.

XI DIADA DE LA BICICLETA

El proper diumenge 4 de juny de 2017 tindrà lloc la XI DIADA DE LA BICICLETA amb sortida i arribada al Parc de Garbí. El recorregut serà d'uns 15 kilòmetres fins al racó de Patrau i tornda al parc de Garbí. L'horari previste és de 8'30 fins 12 hores aproximadament. Al finalitzar la ruta s'oferirà un refrigeri per als participants. Per a participar heu de fer l'inscripció (a partir del 29 de maig)  a la piscina municipal al preu de 2€ i es lliurarà una samarreta commemorativa de la Diada. Per als menors de 14 anys l'inscripció és gratuïta.

VII TRIATLO DELS ALFACS

EL PROPER 23 D'ABRIL DE 2017 TINDRÀ LLOC AL PARC DE GARBI EL VII TRIATLÓ DOBLE OLIMPIC DELS ALFACS.

III RÀPITA FUSION DANCE FESTIVAL

El Club The Magic Dance Club de la Ràpita amb la col·laboració de la Regidoria d'Esports han organitzat per als propers dies 8 i 9 de març de 2017 la III RAPITA FUSION DANCE FESTIVAL a la pista patí en horari de tarda el dia 8/4/2017 i matí i tarda el dia 9/4/2017. Aquest esdeveniment aplega tot tipus de cultures de balls, amb grups i entitats participants de tot l'estat i amb una gran afluència de públic. En aquesta nova edició està prevista la participació d'entre 30 i 40 grups.